Szolgáltatások

Szolgáltatások
A katalógus tárgykínálatán túl

Szolgáltatásaink a lomtalanítástól az értékmentésen át a műtárgy­védelemig

Szolgáltatásaink

Mi mindenben számíthat ránk?

A BolhaPiac Galéria – a katalógusában szereplő tárgyak értékesítése mellett – az alábbi területeken áll az Ön rendelkezésére:

Szolgáltatások

Hagyatékfelvásárlás

Sokféle tárgyat vásárolunk, a mellékelt listából tájékozódhat. Teljes hagyatékért is elmegyünk Minden esetben törekszünk arra, hogy mindenki számára előnyös legyen a megkötött üzlet. FONTOS! Ha a hagyaték eladása mellett döntenek, a nyilvánvaló szeméten kívül NE DOBJANAK KI SEMMIT, és engedjék meg, hogy mi is átnézhessük a hagyatékot! Sokszor csodálkoznak ügyfeleink, mi minden kerülhet elő pincéből, padlásról, a sublót aljából, mi mindenért kapnak pénzt, pedig azokat a tárgyakat ők a szemétbe szánták.
A hagyatékfelvásárlás sokszor összekapcsolódik a lomtalanítással, amelynek költségeit a megvásárolható tárgyak befolyásolhatják. Ezért is lényeges, hogy ne a szemétben vagy a szomszédnál kössenek ki az Ön által értékesíthető tárgyak.

Tel.: 30 948 9476 vagy 30 9920 887

E-mail: kozmaantik@gmail.com, pilisantik@gmail.com

Szolgáltatások

Kellékeseknek, berendezőknek

Különböző korokból kínálunk tárgyakat, alkalomszerűen bútorokat, lakberendezési kiegészítőket, és öltözeteket.
Ha előzetesen listát kapunk, igyekszünk összeszedni a kívánt tárgyakat.
Ha szükséges, Budapesten gondoskodunk a házhozszállításról is.

Szolgáltatások

Értékmentés

Fontosnak tartjuk a közelmúlt újra hasznosítható ipartörténeti emlékeit.
Az átalakítás vagy bontás során sokszor megsemmisítés vár lámpákra, épületdíszekere, beépített díszítő elemekre, berendezésekre, bútorokra stb.
Mi vállaljuk, hogy díjmentesen leszereljük, összeszedjük és elvisszük azokat, ezzel időt takarítunk meg az ingatlanfejlesztőknek.
Természetesen értékegyeztetés is lehetséges.

Szolgáltatások

Lomtalanítás ajánlat magánszemélyek részére

Teljes körű lomtalanítás – meglepetések nélkül.
Helyszíni felmérést követően, az igények ismeretében adunk árajánlatot, és ezt tartjuk is, amennyiben a feltételek is változatlanok. Amennyiben vannak megvásárolható, számunkra érdekes tárgyak, azok beszámításra kerülnek, így előfordulhat, hogy a lomtalanítás költségei jelentős mértékben csökkennek, akár a nulláig is – sőt, lehet, hogy még mi fizetünk!
Ne dőljön be a felmérés nélküli, ingyenességgel kecsegtető lomtalanítási ajánlatoknak, mivel a lomtalanításnak komoly költségei lehetnek, az ingatlan méretétől, a körülményektől, valamint a lomtalanításra váró tárgyak mennyiségétől függően!

Tel.: +36 30 948 9476

E-mail: info@lomtalanitaskoltoztetes.hu

Szolgáltatások

Lomtalanítás – közös képviselők figyelmébe!

Megbízható és teljes körű szolgáltatást nyújtunk közületek, lakóközösségek, cégek számára – szem előtt tartva az optimális ár/érték arányt.

Vállaljuk az ingatlanok teljes lomtalanítását a közös helységektől a lakásokig, a közös kertektől és kerti tárolóktól a garázsokig.
Az időbeosztással maximálisan alkalmazkodunk a megbízó(k) igényeihez!

Tel.: +36 30 948 9476

E-mail: info@lomtalanitaskoltoztetes.hu

Szolgáltatások

Lomtalanítás – ingatlanfejlesztők figyelmébe!

Egy-egy nagyobb projekt kivitelezésénél az épület átalakítása vagy bontása során sokszor megsemmisítés vár lámpákra, épületdíszekere, beépített díszítő elemekre , berendezésekre, bútorokra stb.
Mi vállaljuk, hogy DÍJMENTESEN leszereljük, összeszedjük és elvisszük azokat, ezzel időt takarítunk meg az ingatlanfejlesztőknek.
Természetesen értékegyeztetés is lehetséges.
Vállaljuk a megvásárolt vagy eladásra váró kisebb ingatlanok soron kívüli lomtalanítását. A különleges körülményektől sem riadunk vissza! Az elszámolásokat minden esetben a megbízó érdekeinek figyelembe vételével készítjük.

Tel.: +36 30 948 9476

E-mail: info@lomtalanitaskoltoztetes.hu

Szolgáltatások

Csomagküldés

Ha nincs mód a személyes átvételre, az állapotfotók alapján kiválasztott tárgyakat előre utalás után postázzuk (MPL).
Ha a döntéshez további fotókat szeretne, készítjük és küldjük!

Szolgáltatások

Házhozszállítás

Hétvégén a Budapest XI., XII., I,. II, illetve a III. kerületbe a szállítás a legtöbbször benne van a tárgy árában.
Természetesen máshova is szállítunk, megbeszélés szerint.

Szolgáltatások

Műtárgyvédelem

A tárgyak védelméhez kínálunk víztiszta plexiből készülő, egyedi méretezésű dobozokat. A bura levehető, a talp lépcsőzetes bemarása akadályozza a bura oldalirányú elmozdulását. Véd a por és az idegen kezek matatásától, és a tárgy látványa háborítatlanul élvezhető marad a néző számára.

További információ: www.artham.hu

Testimonial

What They Say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partnerek

Barátaink - partnereink